voor de allerliefste….

MOEDERDAG

Moederdag is hét moment om je (schoon)moeder/mama, je vrouw of je vriendin in het zonnetje te zetten. Speciaal voor de allerliefste hebben wij voor jou alvast wat cadeau suggesties. 

Comfort Zone heeft een tweetal giftsets samengesteld welke zijn verpakt in een prachtige geschenkdoos. Prachtig om te krijgen maar ook om te geven.

Natuurlijk is onze giftvoucher ook een optie! Deze is verkrijgbaar voor ieder bedrag of behandeling. 

comfort zone

HAND & BODY RITUAL KIT

Deze perfecte voedende en herstellende hand- en lichaamskit is perfect voor iedereen met oa hele droge handen (van al dat handen wassen). € 39

  • Specialist Hand Cream 75ml
  • Specialist Hand Oil 15m
  • Tranquillity Body Lotion 50m

De tranquility bodylotion kan niet ontbreken aan deze gifbox. Het is  een aromatische en zijdeachtige bodylotion met een lichte textuur.

comfort zone

DAILY BEAUTY KIT

Crème-achtige reinigingsmilk van Comfort Zone uit de Essential line die de huid zacht maakt. Geschikt voor dagelijks gebruik, voor ieder huidtype. Verwijdert alle onzuiverheden en make-up, terwijl de huidbalans gerespecteerd blijft.

Samen met de hydramemory crème. De huid is zichtbaar voller, beter gehydrateerd en voelt de hele dag soepel en zacht aan. De ultralichte “sorbet” textuur lest onmiddellijk de dorst van de huid en geeft een sensatie van frisheid. € 39

langdurige hydratatie| zachte en gladde huid | helpt de huidbarrière te beschermen | sorbet textuur.

voor ieder budget

GIFTVOUCHER

Onze giftvouchers kunnen ook via de webshop worden besteld. Na de bevestiging, ontvangen wij graag het adres en voor wie wij het mogen versturen.  De giftvoucher pakken we mooi voor je in. 

Natuurlijk mag je deze ook in één van onze salons ophalen.
 

gratis aftersun

SUN SOUL ACTIE

Volgens het KNMI kunnen we dit weekend volop genieten van de zon. De zonnecrème van Comfort Zone heeft een hoge UVA en UVB bescherming. Het beschermt en gaat het verouderingsproces tegen voor een langdurige, egale en veilige bruining. 

Bij aankoop van 2 sun soul producten ontvang je nu tijdelijk een aftersun cadeau (zolang de voorraad strekt).