PURE ONTSPANNING

RELAX FACIALS

Ben je toe aan een beetje ontspanning en wil je even helemaal in de watten gelegd worden? Dan kun je kiezen voor een relax facial. Tijdens deze behandelingen word je huid goed gereinigd en passen we de behandeling aan aan jouw huidtype, voorkeuren en behoeftes. We verwijderen eventuele onzuiverheden en afhankelijk van het aantal minuten, breiden wij de behandeling uit met een nek, schouder, hoofdhuid massage.

Je kunt supplementen toevoegen zoals bijvoorbeeld verven, epileren en of waxen. De behandeling word afgesloten met een aangepast masker en dag verzorging. En uiteraard krijg je een passend huid en product advies mee.

RELAX

FACIALS

Relax Facial 30 min € 52,50
Relax Facial 45 min € 72,50
Relax Facial 45 min + 1 supplement € 77,50
Relax Facial 45 min + 2 supplement € 82,50
Relax Facial 60 min € 82,50
Relax Facial 60 min + 1 supplement € 87,50
Relax Facial 60 min + 2 supplement € 92,50
All in facial 75 min € 99
SUPPLEMENTEN
Verven wimpers € 5
Verven brows € 5
Verven wimpers & brows € 10
Wax bovenlip € 5

ONZE  SPECIALS

Naast onze relax- en improvement facials hebben wij ook een 2 Special Treatments. Deze 2 behandelingen zijn speciaal ontworpen voor een maximale beleving van skincare en ontspanning. 

ABSOLUTION PRO VEGAN

Ben jij Veganist? Of wil je gewoon een keer deze heerlijke gezichtsbehandeling ervaren? Boek dan deze Absolution Pro-Vegan signature treatment.

De producten van Absolution, biologisch ecocert gecertificeerd, gaan voor de zelfredzaamheid van de huid. De behandeling is volledig afgestemd op de specifieke behoefte en stemmingen van de huid.  100% Vegan.

€ 99

DERMALOGICA ALL IN ONE

We gaan de huid in optimale conditie te brengen. Hierbij gebruiken we de hoogst haalbare producten met de meest krachtige werkstoffen van Dermalogica. In deze treatment wordt gebruik gemaakt van Pro Cooling Contour masque van Dermalogica, de unieke werkstoffen van de producten worden nog dieper de huid ingesluisd.

Tijdens deze behandeling wordt er ook aandacht gegeven aan ontspanning. Een heerlijke nekschouder massage of liever arm/hand of voetmassage?

€ 99