HUIDVERBETERING

IMPROVEMENT FACIALS

Tijdens de huidverbetering behandelingen gaan we doelgericht problemen aanpakken. Denk aan acne, restschade van acne en littekens, huidveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en/of verslapping, pigmentvorming, droogte, eczeem, slechte doorbloeding, grove porien en nog veel meer.

PEELINGS & DERMAPEN

Wij hebben meerdere soorten peelings en werken met de dermapen. Boek altijd eerst een intake zodat wij met je mee kunnen kijken naar welke behandelingen voor jouw huid geschikt zijn.

De Dermapen (microneedling) maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid a.d.h.v. kleine vibrerende naaldjes, en zorgt zo voor het activeren van huid-eigen herstelprocessen. Hierbij word de aanmaak van bouwstenen zoals o.a. collageen en elastine gestart op een gecontroleerde manier.

 De behandeling werkt verstevigend/ liftend, verminderd de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Ook wordt de Dermapen gebruikt om (acne)littekens te egaliseren en ‘op te vullen’. PIH(Post Inflammatoire Hyperpigmentatie) en zonneschade kan hier mee worden geëgaliseerd. De Dermapen4 word hiernaast ook veel ingezet om (actieve) acne te behandelen.

 

IMPROVEMENT

FACIALS

Clearstart facial 30 min (tot 21 jr) € 45
Facial 30 min – Quick Fix € 52,50
Pro Power Peel  30 min € 69
Pro Power Peel  45 min € 89
Pro Power Peel  60 min € 109
   
LPG face 45 min € 75
LPG face incl. cupping € 99
   
Green Sea Peel (kruidenpeeling) € 109
Dermapen4* € 159
Dermapen4 & Pro Power Peel* € 189
*kuren van 3, 6 en 9 behandelingen, 10% korting op de totaalprijs van het pakket.

 

 

SKIN THERAPY

ONZE PEELINGS

PRO POWER PEEL

De Pro Power Peel is een gepersonaliseerde peelingbehandeling die specifiek is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, acne en ongelijkmatige teint. De peeling maakt gebruik van een combinatie van krachtige zuren, waaronder melkzuur, salicylzuur en glycolzuur, die op zorgvuldige wijze de bovenste lagen van de huid exfoliëren

COLLAGEENPRODUCTIE

Tijdens de Pro Power Peel-behandeling past een professionele huidtherapeut de peeling aan op basis van uw specifieke huidconditie en gewenste resultaten. De zuren dringen diep door in de huid en stimuleren de celvernieuwing, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de collageenproductie wordt gestimuleerd. Dit helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, het verfijnen van de huidtextuur en het egaliseren van de teint.

gratis intake & ook in kuur mogelijk

GREEN SEA PEEL

Een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: een algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Ook wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

De Green Sea Peeling werkt door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

gratis intake & ook in kuur mogelijk

VOORWAARDEN

PRO POWER PEEL

Je mag géén Pro Power Peel behandeling ondergaan als:

  • je een cosmetische/medische behandeling heeft ondergaan zoals laser, IPL, microdermabrassie of chemische peeling in de afgelopen 2 weken.
  • Botox of injectables gedurende 7 dagen voorafgaand aan de peeling.
  • Exfoliaties of gebruik van Vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling tot en met 3 dagen erna. (Of langer indien de huidexpert ditaanbeveelt).
  • Geen gebruik van Roaccutane gedurende 6 maanden voorafgaand aan de peeling.
  • Actieve koortsblaasjes(s) of andere besmettelijke huidaandoeningen.
  • Actieve huidaandoeningen (eczeem, rosacea etc.).
  • Gewaxt is binnen 72 uur voor de peeling.
  • Zwangerschap, borstvoeding.