STAGIAIRES

Ben jij die toekomstige beauty specialist met passie voor het vak en hart voor de klant? Zou jij hetgeen je tijdens je studie leert in een sneltreinvaart in de praktijk van een gezellige en professionele salon verder willen ontwikkelen en echt een beauty professional willen worden? Wil jij als aankomend specialiste deel uitmaken van een warm, getalenteerd en geolied team? Dan is een stage bij de Urban Beauty Boutique voor jou de perfecte aftrap van een loopbaan in de beauty branche.

AMSTERDAM CENTRUM

De Urban Beauty Boetique is een, toonaangevende salon in het centrum van Amsterdam. Onze klanten zijn bijzonder loyaal en komen graag bij ons terug. We zijn een gezellig en hecht team van echte vrouwen, waar een ieder mag zijn wie zij is. Met veel plezier geven we onze klanten het meest passende advies en de bijbehorende behandeling. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze behandelingen en onszelf en investeren daar veel in. Hierdoor blijven we werken volgens de laatste trends.

SKINCARE OF KICK-ASS NAGELS

In welk vakgebied jij je wilt ontwikkelen is volledig aan jou. Is skincare jouw passie of wil jij liever klanten kick-ass nagels geven, of vind je het geweldig om klanten super strakke wenkbrauwen te geven? Bij ons is voor alles een plek.

Weet je nog niet precies wat je wilt en vind je heel veel leuk, dan gaan we samen op zoek naar jouw kernkwaliteit of ontwikkel je je tot generalist. Ongeacht welk werkveld je kiest, vinden we minstens net zo belangrijk dat je het echt leuk vindt om de klanten naast een uitmuntende behandeling ook een totaalbeleving te geven. Van het moment dat ze binnen komen, tot het moment dat ze de salon verlaten willen we dat ze de warmte voelen, inclusief een advies op maat voor te gebruiken producten.

loopbaan in Beauty

STAGE

Een stage bij URBAN BEAUTY BOETIQUE kent daarom de volgende uitganspunten:

  1. Je bent altijd onderdeel van team.
  2. Tijdens je stage krijg je meerdere trainingen van onze experts.
  3. De trainingen worden altijd gecombineerd met oefenen in de praktijk.
  4. Je krijgt een dedicated mentor
  5. Je maakt ook gewoon onderdeel uit van de dagelijkse operatie.
  6. Je hebt meerdere gesprekken met je mentor over je voortgang.

Het is een pittig traject, maar wel een mooie ervaring en een goede voorbereiding op je toekomst in de branche. Als je je stages tot een goed einde hebt gebracht en je talent bij ons tot groei is gekomen, bieden we je direct na je opleiding een loopbaan met niet alleen concurrerende arbeidsvoorwaarden, maar ook met uitgebreide mogelijkheden je verder te ontwikkelen. In een eerste gesprek leggen we je hier graag meer over uit.

Delen kan natuurlijk ook!