STAGIAIRE

WIJ
ZOEKEN JOU!

Urban Beauty Boutique is een prachtige boutique salon met veel uitstraling in hartje Amsterdam. Per 1 juni 2023 hebben wij vol trots onze deuren geopend. Urban Beauty Boutique was voorheen MJ Amsterdam Ceintuurbaan. De salon waar we de afgelopen 4 jaar hard gebouwd hebben aan een bijzonder mooi klantenbestand dat nog dagelijks groeit.

Onze klanten zijn loyaal en komen al jaren bij ons terug. Wij geven onze klanten net even dat beetje meer dan alleen een goede behandeling. We vinden het belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken. Een goed gesprek en je welkom voelen, dat is wat wij belangrijk vinden. Houd jij ervan om mensen dat gevoel te geven? En vind je je wel in onze visie? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij willen investeren in de ontwikkeling van onze behandelingen en de ervaring van de klant. Wij vinden het daarom belangrijk om onze stagiaires alle kneepjes van het vak te leren en ze te laten groeien tot een echte Urban beauty.

De behandelingen die wij aanbieden verschillen van ontspanning facials tot huidverbetering, relax pedicures en medische pedicure behandelingen, BIAB nagels, gelcolor, LPG endermologie, cupping, brow behandelingen zoals shapen, verven, brow lamination en henna brows, lashlift en verschillende wax behandelingen.

 

loopbaan in Beauty

STAGE

Wat kan je van ons verwachten?
• Een uitdagende stageplek waar wij de ruimte hebben jou alle kneepjes van het vak te leren;
• Werken met professionals met ervaring en passie voor het vak;
• Personeelskorting op behandelingen en producten.

Wie ben jij en wat kan jij?
• Je hebt passie voor het beauty vak en volgt de actuele trends in onze branche;
• Je pakt initiatief en bent leergierig;
• Je bent enthousiast, spontaan en servicegericht;
• Je hebt enige ervaring en vind het niet eng om in het diepe te springen;
• Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste.

We zouden het ontzettend leuk vinden als jij met jouw talent ons team komt versterken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team en zie je jezelf wel stage lopen in onze salon? Stuur dan je cv en motivatie naar lindsey@urbanbeautyboutique.nl
Wil je eerst nog wat meer weten? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen op nummer 06-14478462 (Lindsey Bisschop).

Delen kan natuurlijk ook!