PART 2

Na het emotionele en tegelijkertijd hele mooie betoog over de overdracht van IJburg, hing uiteraard dit bericht ook al in de lucht. Het zal dan ook niet veel mensen verbazen dat ook de salon van MJ Amsterdam op de Ceintuurbaan binnenkort eveneens zal veranderen van eigenaar.

Met ontzettend veel trots willen we jullie graag laten weten dat onze eigen Lindsey Bisschop de prachtige Down Town salon vanaf 1 juni 2023 gaat overnemen en verder gaat uitbouwen. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Lindsey al meer dan 5 jaar voor MJ Amsterdam gewerkt en ook daarvoor haar sporen in de branche al verdiend.

Mede daarom is ze nu echt een allround vakvrouw, die kwaliteit, hospitality en ondernemerschap in al haar vezels heeft. Na de opening van de salon is Lindsey in eerste instantie als tijdelijke vervanger naar Down Town gekomen. Daarna is ze echter eigenlijk nooit meer weg gegaan. De salon is haar op het lijf geschreven en in de afgelopen jaren heeft Lindsey meer dan eens gezegd dat de Ceintuurbaan als ‘haar plek’ voelt. Ze is al geruime tijd hét gezicht van Ceintuurbaan en met haar opgeruimde karakter loopt nooit iets in de soep en draait ze nergens haar hand voor om. Na de schok dat Marie-José aangaf dat ze de salon zou gaan verkopen, heeft ze er echter niet lang over na hoeven te denken om de kans te grijpen het helemaal háár plek te maken.

De Ceintuurbaan heeft een uitdagende start gehad en ook door de COVID-periode zijn er veel uitdagingen geweest om de echte loop in de salon te krijgen en te houden. Vooral dankzij de inspanningen van Lindsey staat er nu een goed lopende salon, met een ruime klantenbase en een uitstekende reputatie. De salon is klaar voor een nieuwe stap in haar ontwikkeling tot volledige wasdom en als er iemand de salon die stap kan laten maken is het Lindsey. Ze gaat zeker haar eigen kleur geven aan de salon, maar we zijn er 100% van overtuigd dat alle klanten uit de Pijp bij haar in meer dan goede handen zullen zijn.

Voor Marie José komt met deze verkoop nu definitief een einde aan een mooie, intense en lange reis met vele, hoge pieken en een aantal diepe dalen. Het afscheid van MJ Amsterdam doet pijn, maar de trots dat twee prachtige vrouwen met het hart op de goede plaats haar gedachtengoed op hun eigen manier voortzetten overheerst. Ze kijkt nu vooral uit naar een periode van rust om daarna met veel plezier, energie en passie nieuwe wegen te gaan bewandelen.